AMPA El Farell

BENVINGUT/DAA l'Associació de Pares i Mares de l'escola El Farell. Agraïm la teva col·laboració desinteressada en un objectiu comú, donar suport a la nostra escola millorant-la i fent-la més acollidora pels nostres fills i a la vegada ens coneixem entre nosaltres, aspecte no menys important per a la convivència al centre. L'AMPA ofereix uns serveis que d'altra manera l'escola no podria oferir, tals com l'acollida, activitats extraescolars, servei de biblioteca i ludoteca fora d'horari lectiu, colònies, etc... En una escola com El Farell tenir un AMPA forta vol dir tenir una escola forta.
ANIMA'T I PARTICIPA!! 
COM FUNCIONEM


Les famílies col·laboren dins l'AMPA de dues maneres (que no s'exclouen entre sí):

Sent Sòcies (abonant la quota anual ) i treballant-hi de forma voluntària segons la seva disponibilitat. La coordinació la fan els membres de la Junta o els responsables de les comissions.

La junta està formada per:

 • President: Adrián García
 • Vicepresident: Verónica Díaz
 • Tresorer: Robert Fariñas
 • Secretaria: Pilar Marin
 • Vocals: Marta Bueno Ruiz
Totes aquestes persones que formen part de la Junta són les que prenen decisions i els responsables de les actuacions de l'AMPA. A les comissions també hi han pares i mares que treballen en activitats específiques dins de l'escola.

Com podeu veure doncs, l'AMPA no és un organisme estrany o abstracte, són persones, mares i pares amb nens dins de l'escola.

Volem animar-vos a participar, cadascú en la mesura que li sigui possible, en el temps que li pugui dedicar. Vosaltres sou l'AMPA i de tots els pares i mares depèn que podem avançar i millorar cada cop més l'escola dels vostres fills.

US ESPEREM!!

D'ON SURTEN ELS RECURSOS


Els recursos dels que disposa l'AMPA són:
 • Quotes de les famílies
 • Subvencions de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i d'altres administracions públiques
 • Distribució de llibres
 • Consell Comarcal: Gestió de transport Escolar
i... El capital humà dels pares, mares i nens de la nostra escola!!!

VINE I PARTICIPA!!

3 comentaris:

 1. Bon dia,

  El curs anterior es va enviar un full amb la planificació de totes les festes del curs. Si us plau, es de gran ajut pels pares.

  Gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona tarda,

   Encara no disposem d'aquesta planificació. Tant bon punt ens ho facin arribar des de l'escola, la penjarem. Potser també et serveix d'utilitat el nostre calendari, on pots consultar els esdeveniments que estan planificats. Moltes gràcies per visitar-nos!!

   Atentament,
   Comissió Web

   Elimina
  2. Bon dia,
   Ja ho tenim penjat a l'apartat "Documents".

   Elimina

Gràcies per participar en aquesta pàgina